Göteborg; Lördag

Lite sen uppdatering men

Idag ringde klockan på halv 8. Då jag gick upp och duscha och börja göra iordning mig lite smått,
Sen vid 10 träffade jag Amelie på rese.

Tågeresan till Göteborg var hur varm som helst och fullsatt överallt, så vi fick allt stå hela vägen ner. Men det ska vi int eklaga på vi hade det kul med Hannes. Som var rätt borta om man säger så. Och jag fick till och med en kram av han och han vr så himla gullig. När vi kom fram så kikade vi i några affärer hit och dit Sen så skulle Amelie träffa han jag inte kommer ihår namnet på.... nikkkepikkee. men nog om han nu! Efter det sällskapet drog vi och käka. Mums vad gotti det var eller. Pastabuffe, hur gott som helst.

Sen efter det gick vi i några fler affärer, det jag köpte var ett linne, brills och en studentpresent. Pallade inte prova några kläder kände jag. Vet inte varför men hade bara inte ork till det riktigt.Och Amelie lika så faktiskt. Vi är ju som sagt lika så det förvånar mig inte. haha

Sen så när jag och Ameli gick på en gata så kolla två killar på oss och börja gå efter. Och dem satte sig snett emot oss sen och gjorde massa slängpussar och så. Haha sjukt. Sen så gick vi runt lite till och dem där killarna var förstås bakom oss och vi bakom dem.

Sen blev kl 18:00 någon gång då tåget gick hem, då tåget var precis likadant som resan dit. Fullt med folk och nästan dubbelt så varmare. Men vi satt faktiskit ner hela vägen hem iaf. Och det var nog den roligaste tågresan jag vart med om. Vi satt med fyra killar och en tjej, och dem hade druckit en hel del. Några hade vart och kollat på ifk och dem andra hade vart på liseberg. Haha Den ena killen alltså, hur jävla go som helst. Allt han gjorde och sa. Så jävla mkt glatt humör och det var skönt att se Ameli väldigt GLAD igen :D han gjorde det bra!
Sen när vi kom till Skövde så ville dem att vi skulle hänga med och ta några öl. Men vi hade inte tid, och dels att dem var mellan 24-30 hela bunten, så kommer vi där 17!

Sen satt vi på rese en lång tid, Skulle egentligen hängt med Amelie till Skara, men det blev ont om tid kände jag. Och att det inte gick någon bra buss hem. Så jag dissa henne och grillningen. Något som jag ångra kan jag säga. hade vart grymt kul.  Tack för dagen bästaste Amelie. Du är min och min och min underbaring. Har så fruktansvärt kul med dig!

Sen när jag kom hem så träffa jag josse och Therese vi drog och träffa qvist oskar och åke. Dem skulle åka till bella som vi drog till med sen. Blev lite påverkad och så som kanaske inte var så bra, i och med att jag skulle upp kl 8 och jobba dagen efter. Men det var det värt. Hade iaf kul i min egna lilla värd. Låg och prata med min lilla nalle med hehe Alexander. Han är så himla bra. Önskar att alla killar vore som han. Han är sjukt bra på alla håll och kanter. Snacka nog med han i samanlagt 3 -4 timmar. Somna någon gång vid 3 halv 4 kanske.


Lägger upp bilder ifrån hela dagen med Favoriit bruden och Bonnarna här ifrån.

Puss
Amanda Flink


Amelie och Amanda


Pastabuffen så gottigotti


Nöt & Söt


Våran tågresa hem


Therese, Josse och Qvist


Åke och Oskar


haha: Therese, Amanda och Josse


haha bilden frå avsluta min dag, Roligt har jag iallafall

Jag skulle varit ensam

Jag dissade Malin och trädgårds arbete idag, fast jag åkte ändå in till stan 20 i 1. Skulle träffa Stina, Simon och Blomman på torget. När jag kom in till stan så stötte jag på Abdi och Josefine Öberg, som var sjukt längesen jag täffa. Vi stod och prata en bra stund. Sen var jag tvungen att gå till stina fick tusen sms säkert.
Ne men sen när jag träffa dom så skulle vi hitta kläder till Simon och Blomman. Så vi gick till affärer.
 Sen så ringde Emelie och sa att jag skulle gå till donken, och då dissa jag stina och de andra för stunden.
Och på väg till donken stog det en telefonförsäljare. Och han fråga det vanliga,
- Hej, vad ringer du med idag?
- Jag är inte 18, sa jag
Och han bah det är du ju visst det! Jag bah NEJ!
Shit alltså, jag är inte ens 17 än och jag ser verkligen inte ut som 18! hehe aja
 Sen utanför donken träffa jag mina söta klass kompisar, eller några från ''media klassen'' jag gick i. Jätte kul att träffa Sofie, Lisa och Mathilda igen. Det var så länge sen.
 Sen så kom stina och vi gick in till Emelie. Satt och tjöta ett tag. Sen så skulle hon med bussen hem. Och jag skulle träffa Anton. Efter ett tag så kom Anton, träffa han i ca 2-4 min, känner mig som en jävla dissare, men ändå. Prata lite iaf. Efter att vi snackat ett tag kommer stina och säger att jag ska med till öb och då hänka jag på det deklart.
Sen så gick vi till min syster lite och drack vatten. Så himla varmt var det.
Och det tog inte lång stund tills vi ringde qvist och fråga om han kunde hämt och köra hem oss. Och det är klart att han kunde det. Han som aldirg säger nej till något typ, hehe
 Vid 5 var vi hemma, då jag och stina skulle gå till igelstorp. Vi gick iaf 5-6 km, sen fick morfar komma och hämta mig bara för att jag skulle med en buss klockan 8.
Och att jag skulle hinna vara med på kalaset en liten stund iaf. Det blev inte så länge, fast jag och emelie tog 9 bussen sen iställt till hjo. Och träffade Emelise klass kompisar. Vi skulle egentligen grillat men det blev pizza istället, inte fel det heller. Vi gick hem till Mathilda och tjöta lite och sen kolla vi på film och sen blev klockan 1 och då åkte vi hem igen.

Lägger upp lite bilder från kvällen men inte så många och bra, Det är ju så att ingen vill vara med på kort. Så det blir det jag har helt enkelt.

Som sagt min dag skulle vara att ligga och slappa i solen och ta det lungt eftersom att jag ska till göteborg imorgon med den bästa. Men det blev rena motsattsen istället. Men det ska jag inte klaga på. Det var en mycket lyckad dag och kväll :)

Puss
 Amanda Flink

   
Emelie and Amanda


Söt & Nöt



Mathilda

GOOD MORNING AND HAPPY BIRTHDAY

Sitter och glor ut genom mitt fönster och stor ler. För det är ju faktiskt sol ute och det blåser knappt nått. Oh vilken härlig dag. Jag har precis gått upp ifrån sängen, känner att jag kunde sovit någon timme till. Men icke det, Hampus ville få upp mig med. Ska gå en sväng med honom nu hade jag tänkt mig. Alltid lika skönt med en morgon promenix.

Fredag idag, det är så skönt, även fast jag inte går i skolan och så men man får en härlig känsla.
Förmodligen blir det att åka in till Systeryster snart men får se lite om jag orkar, och träffa Anton. Sen så ska jag och Stina gå till Igelstorp har vi bestämt. Bra motion, 1,4 km fram och till baks, men vi går förmodligen bara dit. Haha Sen så ska vi ha kalas ikväll för min gulliga lille broder. För han fyller nämligen 13 år idag. Shit han börjar bli gammal han med.
Men nu ska jag ut i sooooleen :D

Bilden är så himla mysig och sweet

pusss
Amanda Flink



Good night

Jag är helt väck, skit trött verkligen. känner att jag måste krypa ner i min gosiga säng snart. Ska ju som sagt upp tidigt imorgon. Måste nämligen in till systeryster och hjälpa henne med hennes trädgård, inget annat för mig så varför inte lixsom.
sen så kanske jag ska träffa Anton en kortis, men får se lite om tiden hinner med det..

Helgen kommer blir hur bra som helst. Känner det på mig.
bara för att jag ska träffa Amelie, vi ska ta en trip ner till göteborg och hon ska träffa sin nickke :> Sen när vi kommer hem så ska vi dra och grilla med Amelies bästis och några av hans boy friends :) en hel dag med snyggan.

sen på söndag blir det slappt. upp och jobba vid 9 till 8. Sjukt slappt. Men får hoppas på att det kommer en del och badar.
ne men nu pyser jag.

sleep well and dream sweet

pussen
Amanda Flink


1 tu 3 på marken

Idag är det en skit tråkig dag, när jag vakna var det lite sol ute sen när man bestämmmmt sig för att gå ut och sätta sig i solen, ne då såklart ska det börja blåsa och regna. Sen så fick jag går ut en sväng med hunden som var skönt ändå, även fast det regna. Behövde frisk luft..
Senare idag så ska jag till morfar han fyller år, så då ska vi fira honom lite. happy time! Sen så blir det att städa mitt bombade rum. Det är verkligen kläder överallt. Allt som fågel fisk eller mitt emellan. Förstår inte hur jag lyckas. Och jag ska hinna med att träna någon gång ikväll med. funderar på hur jag ska lyckas trycka in det i dagen.
men aja jag ska försöka få ordning på den här jävla bloggen. som jag inte fattar ett skit utav men det kommer la. Men jag upptaderar senare, säkert. Laddar upp en bild på världens söstaste wowwe och det är min hampuss (:



Puss

AmandaFlink

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0